Tilausehdot

Tuotetiedoissa näkyvät tuotekuvat ovat suuntaa-antavia.

Asiakas vastaa antamiensa tietojen oikeellisuudesta. Sähköliike Hannu Rajala ei ole vastuussa asiakkaan antamista mahdollisesti virheellisistä tiedoista.

Mikäli tuote on tilapäisesti loppunut varastostamme tai tilaamaasi tuotetta ei ole enää saatavilla, ilmoitamme siitä sähköpostilla tai puhelimitse.

Mikäli haluatte peruttaa tilauksenne, on peruutuksesta oltava heti yhteydessä asiakaspalveluumme numeroon (02) 550 2400.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Paytrail-tili

Mitä jos verkossa ostaminen olisikin helpompaa?

Paytrail säästää sinut toistuvilta toimitus- ja maksutietojen syöttämisiltä verkko-ostoksilla. Rekisteröidy ja liitä korttitietosi (debit tai credit) käyttäjätiliisi vain kerran. Jatkossa vahvistat ostoksesi tuhansissa eri verkkokaupoissa yksillä tunnuksilla. Palvelu on ilmainen.

Näin se toimii

1. Siirry verkkokaupassa maksamaan ostoksesi. Luo ilmaiset Paytrail-tunnukset maksun yhteydessä, tunnistaudu pankkitunnuksillasi ja jatka maksamaan.

2. Lisää maksukortti (debit tai credit). Kortin tallentaminen ja maksaminen on turvallista.

Tiedot tallentuvat turvallisesti Paytrailin palveluun. Voit kirjautua milloin vain käyttäjätilillesi uudestaan Paytrail.comissa ja tutustua ostohistoriaasi sekä hallinnoida käyttäjätietojasi. Jatkossa vahvistat ostoksesi yksillä tunnuksilla tuhansissa eri verkkokaupoissa!

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Toimitustavat

 

Palautteet

Pyrimme tuotteissamme vaalimaan parasta mahdollista laatua. Jos havaitsette aihetta palautteeseen koskien tuotteen laatua, pyydämme teitä ystävällisesti täyttämään internetsivuiltamme löytyvän yhteydenottolomakkeen tai lähettävän sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu(at)sahkoliike.fi